1. ridderr
  2. RO Payments
  3. Sunday, 08 May 2022
  4.  Subscribe via email
Rolandd, I have sometimes that a registration in RSForms Pro results in an amount to pay of 0 (zero) euro. The RO payment is then skipped as expected.
But sometimes a payment is started in Mollie for 1 euro. I do see afterwards in the confirmation mail that 0 euro is calculated but I do also get a confirmation that 1 euro has been paid to Mollie.

Any ideas what could be the cause?
Accepted Answer Pending Moderation
Hello,

I have no idea why you would get a payment of 1 euro, nor have I seen this before. Do you have a transaction log for such payment? Can you reproduce this behavior?
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. 2 weeks ago
  2. RO Payments
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
I'm not able to reproduce this and it only happens ones in a time. Because you asked for the logging, I have been looking at the data and found in RSForm Pro something strange.

My txtKosten variable is "€ 0" and my amount variable is "1.00".

The code used is:
txtKosten.value = "€ "+ kosten;
amount.value = kosten;

So this problem does not come from RO payments. Maybe something to do with the translation from datatypes? I have to look into this. Thanks.
  1. 2 weeks ago
  2. RO Payments
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hello,

Sounds like you found the root cause of the problem. Somehow the amount variable gets a value of 1.00 and this will cause RO Payments to start a payment of 1 euro. You can check under which circumstance this could happen and then it should be fixable.
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. 2 weeks ago
  2. RO Payments
  3. # 3
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!