1. iWim
  2. RO Payments
  3. Wednesday, 09 September 2020
  4.  Subscribe via email
Hallo,

Ik wil RO Payments (6.0.2) installeren, maar ik krijg de volgende meldingen:
Unknown column 'published' in 'field list'
Pakket Installeren: Er deed zich een fout voor tijdens het installeren van een extensie: com_ropayments_6.0.2.zip

Fout bij het installeren van pakket

Het menu in Components is ook niet vertaald en leidt naar een 404.

RO Payments/JDiDEAL is ooit een keer eerder geïnstalleerd op deze website, maar toen gedeïnstalleerd.
De plugin voor Hikashop installeert wel goed.

Nu las ik hier een topic met een vergelijkbaar probleem, maar de oplossing (hernoemen/verwijderen published field uit jdidealgateway_profiles) gaat niet lukken, want published field bestaat niet.

Wat moet ik doen om dit op te lossen?

Alvast bedankt.
Groeten,
Wim
Accepted Answer Pending Moderation
Bedankt, Roland.

Installatie is gelukt.

Groeten,
Wim
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Wim,

Die foutmelding van die paden is te verwachten als ze niet meer bestaan. Die vermelding in #__extensions kan ook weg en vergeet niet om de #__jdidealgateway_ tabellen ook te verwijderen.
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Roland,

Bij het deïnstalleren krijg ik de volgende melding
Waarschuwing
JFolder: :verwijderen: Pad is geen map. Pad: /home/public/sites/http://www.(...).nl/administrator/components/com_jdidealgateway
JFolder: :verwijderen: Pad is geen map. Pad: /home/public/sites/http://www.(...).nl/components/com_jdidealgateway
Component deïnstalleren: Kan niet deïnstalleren. Verwijder het handmatig
Bericht
Fout bij het deïnstalleren van component.

De com_jdidealgateway mappen staan er niet (meer). Dus die zullen toch wel verwijderd zijn bij het deïnstalleren.

De vermelding in #_extensions staat er nog wel. Die kan ik gewoon weggooien? En dan is het echt weg? (Voor mijn zekerheid.)

Groeten,
Wim
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Wim,

De HikaShop plugin kan je laten staan, dat zou goed moeten zijn.
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Roland,

Dank. Ga ik proberen.

Moet ik de plugin voor Hikashop ook deïnstaleren? Of kan ik die laten staan?
De installatie van die plugin ging wel goed (Geen foutmelding).

Groeten,
Wim
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Wim,

Wat je het beste even kan doen is:

1. Deinstalleerd RO Payments
  2. Verwijder alle tabellen die beginnen met #__jdidealgateway
  3. Installeer RO Payments opnieuw

Er gaat nu iets niet goed met de updates van de SQL bestanden omdat Joomla de weg lijkt kwijt te zijn met betrekking tot de versie nummers.
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  • Page :

There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!