1. SeniorenBeuningen
  2. RO Payments
  3. Wednesday, 19 February 2020
  4.  Subscribe via email
Hallo Roland,

Ik heb opnieuw een probleem helaas. De installatie van Ro Payments is allemaal goed gegaan. Daarna heb ik een aantal evenementen geïmporteerd in Eventbooking en een aantal tests gedraaid met testbetalingen naar Omnikassa. Werkt allemaal goed.
Daarna een nieuw evenement onder een andere categorie aangemaakt. En bij deze werkt het niet. Ik krijg de melding dat er geen profile alias kan worden gevonden. Alles punt voor punt vergeleken met één van de andere evenementen en geen verschil kunnen vinden.
Na het inschakelen van de foutopspring kreeg ik de volgende uitgebreide melding:

Er is geen profiel alias gevonden

Call stack
# Function Location
1 () JROOT/libraries/Jdideal/Gateway.php:248
2 Jdideal\Gateway->findProfileAlias() JROOT/libraries/Jdideal/Gateway.php:102
3 Jdideal\Gateway->__construct() JROOT/components/com_jdidealgateway/layouts/forms/form.php:69
4 include() JROOT/libraries/src/Layout/FileLayout.php:125
5 Joomla\CMS\Layout\FileLayout->render() JROOT/components/com_eventbooking/payments/os_jdideal.php:91
6 os_jdideal->processPayment() JROOT/components/com_eventbooking/model/cart.php:353
7 EventbookingModelCart->processCheckout() JROOT/components/com_eventbooking/controller/cart.php:232
8 EventbookingControllerCart->process_checkout() JROOT/administrator/components/com_eventbooking/libraries/rad/controller/controller.php:278
9 RADController->execute() JROOT/components/com_eventbooking/eventbooking.php:22
10 require_once() JROOT/libraries/src/Component/ComponentHelper.php:402
11 Joomla\CMS\Component\ComponentHelper::executeComponent() JROOT/libraries/src/Component/ComponentHelper.php:377
12 Joomla\CMS\Component\ComponentHelper::renderComponent() JROOT/libraries/src/Application/SiteApplication.php:194
13 Joomla\CMS\Application\SiteApplication->dispatch() JROOT/libraries/src/Application/SiteApplication.php:233
14 Joomla\CMS\Application\SiteApplication->doExecute() JROOT/libraries/src/Application/CMSApplication.php:196
15 Joomla\CMS\Application\CMSApplication->execute() JROOT/index.php:49

Het klopt toch dat dit vanuit Ro Payments komt?

Hoop dat je weer kunt helpen.

Met vriendelijke groet,

Douwe Bangma
Accepted Answer Pending Moderation
Goedemorgen Douwe,

Ik heb opnieuw een probleem helaas.
Dat is zeker helaas maar gaan we oplossen :)

De melding komt zeker uit RO Payments want er is een profiel nodig om te weten naar welke betaalprovider dat je gestuurd moet worden. In de betaalplugin moet de de alias gekozen worden, zie ook bijgaande schermprints. Is dat ingesteld?

Verder kan je in het event zelf ook nog instellen welke betaalmethodes actief zijn, staat RO Payments hier wel ingesteld? Zie hiervoor het derde schermprintje.

Loop dat eens na, dan hoor ik graag hoe het gaat.
Attachments (3)
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Alle instellingen zijn Oké. Voor de volledigheid heb ik afbeeldingen hiervan even meegstuurd.
Ik vind het vreemde ook dat het bij de andere evenementen wel werkt. Het enige verschil is, die zijn geïmporteerd.

Met vriendelijke groet,

Douwe Bangma
Attachments (3)
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Douwe,

Meer kan ik er helaas ook niet van maken. Je kan eens de (S)FTP gegevens invoeren in de Site Details onderaan het invoerveld. Dan zal ik eens kijken.
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Hierbij de gevraagde gegevens. Ik heb ook even de toegang via de test user open gezet.

Met vriendelijke groet,

Douwe
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Dag Roland.

De wonderen zijn de werled nog niet uit: Vandaag werkt alles zonder problemen. Ik heb er geen verklaring voor.

Dank voor de ondersteuning.

Met vriendelijke groet,

Douwe
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Douwe,

Heel raar, ik heb ook niets gedaan. In ieder geval mooi dat je door kan.
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
Dag Roland

Even ter aanvulling:
Ik heb dit probleem opnieuw gehad nadat ik ReCaptcha codes heb moeten vernieuwen. De volgende dag was het probleem weer verdwenen. Ik neem dus aan dat het enige tijd duurt voordat die code geactiveerd c.q. geaccepteerd is.

Regards Douwe
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 7
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Douwe,

Hier heb ik ook nog wel even naar gekeken toen ik met die terugkoppeling bezig was maar het lijkt iets te zijn van Event Booking omdat die de instellingen moet doorgeven.
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  • Page :

There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!