1. Anonymous User
  2. RO Payments
  3. Tuesday, 15 November 2022
  4.  Subscribe via email
Goedemorgen,

ik probeer ro payments te updaten voor virtuemart, maar krijg na de gewone plugin update die goed gaat een foutmelding bij het updaten van de virtuemart plugin.

0 Class "vmPSPlugin" not found

Hoe kan ik dat oplossen?
Accepted Answer Pending Moderation
Goedemorgen,

Welke versie van VirtueMart is geïnstalleerd? VirtueMart is al wel geïnstalleerd? De systeem plugin van VirtueMart is ook gepubliceerd? De melding komt omdat er een bestand van VirtueMart niet is ingeladen. Het lijkt wel of er iets van VirtueMart ontbreekt.

Je krijgt de melding na de installatie? Kan je daarna wel verder en werkt het dan ook zoals verwacht?
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Ik heb net het virtuemart gedeelte gedownload van jouw site en handmatig geïnstalleerd dat ging wel goed. Dus de algemene update ging wel via joomla update maar het virtuemart gedeelte niet, wel handmatig.
Ik bedenk me net dat de website op alleen catalogus modus staat ingesteld, misschien dat daarom een bestand niet wordt ingeladen in virtuemart?

In ieder geval bedankt voor je support!
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  • Page :

There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!