1. webmaster@volvobeurs.nl
  2. RO Payments
  3. Thursday, 17 February 2022
  4.  Subscribe via email
Roland,

Ik heb een website geconverteerd van J3 naar J4(.0.6).

Bij een test formulier RSFormsPro! krijg ik bij betaling de volgende fout:

Compile Error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported

in /home/volvo02/domains/volvobeurs.nl/public_html/libraries/Jdideal/Psp/Onlinekassa/vendor/netresearch/jsonmapper/src/JsonMapper.php (line 300)

Ik heb lokaal ROpayments opnieuw geinstalleerd. Ik zie geen verschillen in de bestanden life en lokaal.

Enig idee?

gr. Ernst
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Ernst,

Zo te zien zit de melding in het pakket van de Omnikassa. De foutmelding zal niet komen vanwege Joomla 4 maar omdat er een te nieuwe PHP versie is. Als je terug gaat naar PHP 7.4 zal het wel door moeten lopen.

Ik zal eens nagaan bij Omnikassa of ze een update hebben.
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # Permalink
Accepted Answer Pending Moderation
Roland,
Terug naar php 7.4 verhielp inderdaad het probleem.

Bedankt voor de info
gr. Ernst
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Roland,

Ik liep vandaag tegen het zelfde probleem aan (Joomla 4, php 8 en Omnikassa). Op zich werkt het wel weer met php 7.4 maar hopelijk is er een oplossing dat het ook onder php 8 goed loopt.
Heb je bij Omnikassa nog meer informatie gekregen?

Met vriendelijke groet,
Peter
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Peter,

Ik heb nog geen update gezien vanuit de Rabobank. Op mijn test omgeving zal ik eens testen op PHP 8 en zien wat er gebeurt met de aankomende versie, wellicht is het makkelijk zelf op te lossen als het probleem zich nog voordoet.
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Roland,

Hierbij de foutmelding en stacktrace die ik krijg in php 8.

Met vriendelijke groet,
Peter
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Peter,

Ik heb een nieuwe versie getest van de JSON mapper en die werkt prima. Hiervoor een aanpassing gestuurd naar de makers van het Omnikassa pakket. Nu eens zien of ze die accepteren, anders rol ik zelf wel een nieuwe versie uit van JSON mapper :D
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Roland,

Top! Kan ik de nieuwe JSON-mapper alvast van je krijgen? Dan test ik die gelijk ook.

Met vriendelijke groet,
Peter
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
Hallo Peter,

De JSON mapper staat hier: https://github.com/cweiske/jsonmapper/releases/tag/v4.0.0

Die kan je dan plaatsen in de map libraries/Jdideal/Addons/Psp/Onlinekassa/vendor/netresearch Gebruik je versie 8 dan is dit verplaatst naar libraries/Jdideal/vendor/netresearch
Kind regards,

RolandD

=========================
If you use our extensions, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  3. # 7
Accepted Answer Pending Moderation
Werkt als een zonnetje, dank!

(Map is trouwens libraries/Jdideal/Psp/Onlinekassa/vendor/netresearch, dus zonder submap Addons ;) )

Groet,
Peter
  1. more than a month ago
  2. RO Payments
  • Page :

There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!