1. innovoweb
  2. RO CSVI
  3. Thursday, 12 May 2016
  4.  Subscribe via email
VirtueMart version 3.0.16
CSVI version 6.5.7
Product and Media Import

Virtuemart - I created a template to upload products with the product images.
This template has the following fields (see csv file attached).
The pictures I upload directly to the server (images / stories / virtuemart / product).
Then I import everything with the template. This has so far worked, everything was
imported, the images - perfect. Since the last update of the CSVI but unfortunately
does not work anymore
It does not work because the product data is displayed correctly, but the images no longer,
before it worked. The file url is as before in the template
images/stories/virtuemart/product/example.jpg
but the images are no longer displayed after the upload, as before, the images are not uploaded.
That's the problem.

Kind regards
Esther
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Esther,
Please post your debug log of the import, without that we will not be able to find the issue.
Kind regards,

Tharuna

=========================
If you use CSVI, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
sorry, in this case the logfile

Esther
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
sorry, in this case the logfile
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Esther,
Your debug log is missing in the post. If its a large file, try to compress and post it.
Kind regards,

Tharuna

=========================
If you use CSVI, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
sorry, it was a text file
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Esther,

Thank you for the information. In the debug log I see the following message:
The file /.../images/stories/virtuemart/product/images/stories/virtuemart/product/120976.jpg has not been found.
As you can see that path is not correct. There are a few ways to solve this. The first is to remove the path from the file_url field. So in your CSV file you put 120976.jpg. The other way is to set the Location product files in your template to / and save the template.

After that run your import with 1 product and see if that is OK.

CSVI tries to detect these duplicate paths but it doesn't do that in your case, it is something we will see if we can make the detection smarter.
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 6
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!