1. maik85
  2. RO CSVI
  3. Sunday, 08 November 2015
  4.  Subscribe via email
I try to update the vm slugs with csvi 6.3.0 and vm 3.0.10

The values in my csv file are ignored. I've found this old post:
http://www.csvimproved.com/en/forum?view=topic&catid=24&id=31343

But this is also not working. I've deleted all existing slugs and tried again the import with csvi, but then the new slugs are only numbers like -1, -2, -3,...

How can I update the product slugs?

Best Regards,
Maik
Accepted Answer Pending Moderation
Hello,
As per the debug log there is a column name test in the query which makes query not to work, not sure why this has been used but please check into it.

"UPDATE `jhkjso_virtuemart_products_de_de` SET `product_s_desc`='',`product_desc`='',`product_name`='12er Pack Wild, Kaninchen mit Erdapfel & Wildbeeren',`metadesc`='',`metakey`='',`customtitle`='',`slug`='-12',`test`='' WHERE `virtuemart_product_id`='117'"


Thank you.
Kind regards,

Tharuna

=========================
If you use CSVI, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Tharuna,

I've deleted the column test, but the result is still the same. The slugs are only numbers like -1,-2,-3,... and not the values from my csv file.

Any other suggestions?

Best Regards,
Maik
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Maik,
Can you please send the new debug log and the screenshot of preview page?

Thank you.
Kind regards,

Tharuna

=========================
If you use CSVI, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Tharuna,

attached the log and preview.

Best Regards,
Maik
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Maik,
Sorry for delayed response but this seems to be a issue from our end and it is being worked out. Please PM us with your site details and we will get it fixed for you.

Thank you.
Kind regards,

Tharuna

=========================
If you use CSVI, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Maik,
Please try to apply the attached patch file as explained here Updating a patch file to solve your issue.

Thank you.

patch_vmslug_20151110.zip
Attachments (1)
Kind regards,

Tharuna

=========================
If you use CSVI, please post a rating and a review at the Joomla! Extension Directory
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Tharuna,

thanks for the patch. But the file is not working. I get this error on import:

Fatal error: Can't use method return value in write context in /administrator/components/com_csvi/addon/com_virtuemart/table/productlang.php on line 108

Best Regards,
Maik
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 7
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Maik,

I have imported your file without a problem on my test system. Can you please load the attached patch file and see if that works for you. If not, please post the new debug log. I have added some more logging in this patch as well, so it should give us a better understanding of what is going on.

Thanks.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 8
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Roland,

there is no error with this new patch, but the problem is not solved.

If I've slugs, the slugs are not overriden by the new values.

If I delete the slugs in my db and import again, the result is stil -1,-2,-3,...

Attached the last 2 logs. The first with existing slugs in my db, the second without slugs in my db.

Best Regards,
Maik
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 9
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Maik,

Can you private message or email me login details for Joomla and FTP?

If I delete the slugs in my db and import again, the result is stil -1,-2,-3,...
That is the intriguing part, before the - it should be the product name. I wonder why it doesn't find your slug from the import file, that is what I want to check on your site. Thanks.
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 10
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Maik,

The issue has been fixed now, the fix will be included in the next release. Thanks for your assistance.
  1. more than a month ago
  2. RO CSVI
  3. # 11
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!